top of page

Ilmoita lapsesi saamenkielisiin pelikerhoihin!

Deanuleagis sámástit -hanke tarjoaa yhdessä School of Gaming -pelikoulun kanssa saamen etäopetushankkeen oppilaille saamenkielisiä Minecraft-kerhoja netissä! Kerhot alkavat syyskuussa ja ne pidetään kerran viikossa toukokuuhun saakka. Kerhot on tarkoitettu 7–13-vuotiaille saamenkielisille lapsille ja ne ovat oppilaille maksuttomia. Lapsella ei tarvitse olla ennestään kokemusta Minecraftin pelaamisesta.

Koulutetut pelikasvattajamme ohjaavat hauskoja ja monella tapaa opettavaisia pelikerhoja alusta loppuun saameksi. Kerhoissa lapset pääsevät pelaamisen lisäksi tutustumaan uusiin kavereihin ja oppimaan tärkeitä taitoja mm. yhteistyöstä, kommunikoinnista ja verkkokäyttäytymisestä. Voit lukea lisää School of Gamingin nettisivuilta: https://sog.gg/saamenkieliset-minecraft-kerhot/

Ilmoita lapsesi kerhoihin viimeistään torstaina 2.9! Lähetä lapsesi nimi ja ikä sekä omat yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen samastit@utsjoki.fi. Mainitse, että kyseessä on etäopetushankkeen oppilas. Olemme sinuun yhteydessä!



Comments


bottom of page